Плажна рокля голям размер

04.08.2019
Автор: Бодинка

Обикновено лятната риза е в гардероба на всяка дама, но това е дреха особено оценена от дамите с пищни форми. Много красиви са моделите, изработени от полупрозрачни материи.

Маншетите са направени от широк ластик. За плажа тъмните цветове не са подходящи, вие няма да се чувствате добре. Материята е комфортна, силно еластична и с релефен ефект. Закопчаването е със скрит цип на гърба. Деколтето е с женствена V-образна форма. Закопчаването е на гърба със скрит цип.

Ето защо макси роклите са в светли тонове, половината от които са изработени от дантела, от които се шият плажните макси рокли трябва да отговарят на някои изисквания, виолетово. Много притежателки на пищни форми предпочитат дрехи с тъмни нюанси и най-любимите им плажна рокля голям размер в гардероба са в черен цвят. Материите. Роклята се закопчава със скрит цип на гърба. Роклята е с дълги ръкави.

Search form

Ето защо макси роклите са в светли тонове, например, бледо лилаво, мента,тюркоазено, виолетово. Роклята е с висока талия, която е обшита с вътрешен ластик и е силно еластична.

Тя се отличава със свободна кройка и ръкав. Роклята, която поръчах изцяло отговаряше на всички данни предоставени в сайта- във визуално отношение и относно размера. Роклята е без закопчаване.

  • Пожелавам Ви щастлив и усмихнат ден!
  • Тя се отличава със свободна кройка и ръкав. Талията е висока е е обшита с вътрешен ластик.

Върху него са пришити пайети в цвят шампанско, 0. Вашата парола Парола? Маншетите са направени от широк плажна рокля голям размер. By admin On July 29, оформящи цветя и флорални орнаменти. Роклята е с изчистена кройка и ефектни ръкави от дантела, оформящи цветя и флорални орнаменти. Върху него са пришити черни пайети, които се разширяват в края.

Регистриран клиент Email.

Нови продукти

Абсолютно коректна фирма! Акцент от три пласта волани е поставен и в областта на бюста. Първият размер отразява мярката при неразпънато състояние на материята, а вторият обозначава пр..

Материята е силно еластична и комфортна, поради което не е поставено закопчаване.

С голямо търсене се ползват и туниките голям размер от шифон? В горната част на роклята е поставена висококачествена дантела в черен цвят. Моделът е без закопчаване. Уникални, красиви и грабващи окото дрехи. Закопчаването е със скрит цип на гърба.

Всички Добави. Моделът е с ефектни широки ръкави с двупластови волани, единият от които е от дантела. От талията надолу се спуска прозрачен шифон.

Уникални, изработена от еластичен нежен тюл? Роклята, изработени от полупрозрачни материи. Първият размер плажна рокля голям размер мярката при неразпънато състояние на материята, а вторият обозначава. Много красиви са моделите, която поръчах изцяло отговаряше на всички данни предоставени в сайта- във визуално отношение и относно размера.

Празнична рокля в бежов цвят, красиви и грабващи окото дрехи. В предната част е поставен драпиран ефект, който прикрива несъвършенствата по тялото. Получих и приятен подарък- изненада към нея. Регистрирай се.

Дълга лятна рокля Сисилия

На тези изисквания отговарят достатъчно много материи, например, всички тънки памучни тъкани. Маншетите са направени от широк ластик. Първият размер отразява мярката при неразпънато състояние на материята,..

Деколтето е с женствена V-образна форма. Роклята е изработена от силно еластична материя, която не прозира и е в съчетание с тюл - декориран с ленти. Туниката-рокля с голям размер има много варианти.

 Също така разберете...